Zeilweekend

1 500  3 dagen

Avontuurlijke zeiltochten om te organiseren voor jezelf, met vrienden en familie. Maar ook weekendtochten, bij volle maan en avondzeilen.

Categorie:

Beschrijving

Jullie steken misschien wel één van de komende weekends, weken en/of maanden van wal met ons fantastisch schip “Sueño”. Dit is een Kalik 44, een typisch Belgisch zeiljacht dat in Boom werd gebouwd in de jaren ‘90. Gekend om zijn zware bouw, bestand tegen het zwaardere weer, en door zijn scherpe romp ook gebruikt als wedstrijdjacht. Net daarom is er gekozen om met dit schip bedrijfsincentives te doen, opleidingen te geven ivm navigatie, zeevaartkunde en praktische oefeningen als elektronisch navigeren etc… Ideale activiteit om met personeel of zakenrelatie te doen. De arrangementen die wij u kunnen aanbieden zijn vanuit vertrekhaven. Roompot, andere vertrekhavens gaan in overleg. Alle frisdranken, koffie en thee zijn inbegrepen gedurende deze tochten.Een Weekendtocht is van vr. na 20:00 tot zo. +/- 17:00. Met deze tocht is een groter vaargebied haalbaar. Afhankelijk van het weer kunnen we richting Belgische kust zeilen of zelfs de Engelse kust. Een echte coast-hopping dus. Het zeiljacht “Sueño” neemt bij meerdaagse tochten gemiddeld 6 a 7 gasten mee. Dit aantal kan met 1 persoon worden uitgebreid door gebruik te maken van de hondskooi. Bij een weekendtocht zijn 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch en 2x avondeten inbegrepen. Ook alle havengelden en benzine van de boot. Alle vieruurtjes zijn ook inbegrepen alsook soep en frisdranken. Digitale foto’s worden getrokken gedurende dit onvergetelijke weekend en worden nadien op USB stick aangeleverd.

Bestemmingen

Dagtocht op de Noordzee, Zierikzee (http://www.wvzierikzee.nl/haven.php) waar je aan het water veel terrasjes aantreft waarop onder het genot van een heerlijk verfrissend drankje of hapje u de diverse scheepjes voorbij kunt zien trekken. De nieuwe haven biedt direct toegang tot de Oosterschelde, een paradijs voor de pleziervaart. Wemeldingen (http://www.vdrest.nl) is een andere optie, en is gelegen aan de Oosterschelde naast de mondig van het kanaal door Zuid-Beveland welke in 1866 is aangelegd. Wemeldinge heeft een prachtige omgeving met ongerepte natuur. Andere bestemmingen ook mogelijk op eenvoudig verzoek

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zeilweekend” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *