Zeilweek

150  5 dagen

Avontuurlijke zeiltochten om te organiseren voor jezelf, met vrienden en familie. Maar ook weekendtochten, bij volle maan en avondzeilen.

Categorie:

Beschrijving

Een Weektocht is van vr. na 20:00 tot zo. +/- 17:00. Met deze tocht is een groter vaargebied haalbaar. Afhankelijk van het weer kunnen we richting Belgische kust zeilen of zelfs de Engelse kust. Een echte coast-hopping dus. Het zeiljacht “Sueño” neemt bij meerdaagse tochten gemiddeld 6 a 7 gasten mee. Dit aantal kan met 1 persoon worden uitgebreid door gebruik te maken van de hondskooi. Bij een weekendtocht zijn 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch en 2x avondeten inbegrepen. Ook alle havengelden en benzine van de boot. Alle vieruurtjes zijn ook inbegrepen alsook soep en frisdranken. Digitale foto’s worden getrokken gedurende dit onvergetelijke weekend en worden nadien op USB stick aangeleverd.

Bestemmingen

Op zo’n 60 mijl van Oostende ligt Ramsgate. Rond de historische haven vinden voortdurend veel interessante activiteiten plaats, en hier kan de bezoeker overal van de aangename omgeving genieten. U kunt een tochtje door de drukke haven maken of langs de Oostelijke pier naar The Harbour Lights Café wandelen, de perfecte plaats om te relaxen en van het schilderachtige uitzicht over Ramsgate te genieten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zeilweek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *