Zeilincentive

895  1 dag

Avontuurlijke zeiltochten om te organiseren voor jezelf, met vrienden en familie. Maar ook weekendtochten, bij volle maan en avondzeilen.

Categorie:

Beschrijving

Een Zeilincentive is van 10:00 uur tot +/-18:00 uur. Op deze dag kunnen wij maximaal 7 a 8 gasten meenemen per schip. Ons zeilplan voor een dagtocht is afhankelijk van de windkracht en richting. Veelal zeilen we richting Wemeldinge, Westerschelde, Zierikzee of een wedstrijd. Een overnachting op het zeiljacht “Sueño” is mogelijk voor maximaal 6 gasten voor een kleine meerprijs. Ontbijt & lunch zijn inbegrepen. Digitale foto’s worden getrokken gedurende deze onvergetelijke dag en worden nadien op USB stick aangeleverd. Wij zijn de specialist in grote groepen en kunnen meerdere boten inleggen. We faciliteren groepen tot en met 100, en kunnen ook voorzien in een strand barbecue indien gewenst.

Bestemmingen

Een zeilincentive op de Noordzee, Zierikzee (http://www.wvzierikzee.nl/haven.php) waar je aan het water veel terrasjes aantreft waarop onder het genot van een heerlijk verfrissend drankje of hapje u de diverse scheepjes voorbij kunt zien trekken. De nieuwe haven biedt direct toegang tot de Oosterschelde, een paradijs voor de pleziervaart. Wemeldingen (http://www.vdrest.nl) is een andere optie, en is gelegen aan de Oosterschelde naast de mondig van het kanaal door Zuid-Beveland welke in 1866 is aangelegd. Wemeldinge heeft een prachtige omgeving met ongerepte natuur. Andere bestemmingen ook mogelijk op eenvoudig verzoek

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zeilincentive” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *