Dikke duim omhoog! Ons weekend Oostende was gewoonweg fijn. We hadden natuurlijk ook wel een beetje geluk met het weer maar wat heerlijk zeilen was me dat.

Mieke – Architect

Ongelooflijk hoe jullie het aanpakken. Dit is iets wat ik nog nooit meegemaakt hebt. Die toch naar Ramsgate was TOP! Het eten trouwens ook

Els – Administratief Medewerker

Zeilen op de Oosterschelde, genomineerd als het mooiste “nationaal park van wereldklasse”, met Sven als instructeur (een geboren docent!), is in één woord: “Geweldig!”

David – Programmeur

De kleinschalige en de geïndividualiseerde aanpak trokken me over de streep en ik heb het me geen moment beklaagd om bij Marco zeilles te volgen. Met als slot een tocht van Wemeldinge, onder de Zeelandbrug, naar Colijnsplaat en terug.

Geert – IT Consultant

“ Na 2 dagen cursus te hebben gevolgd in het najaar bij schitterend mooi weer – een goede wind en een top zeilmeester – helemaal verslaafd geworden aan het zeilen. Eindelijk wat actie gevonden om helemaal tot rust te komen.

Tim – Consultant

Fijne ervaring op eigen boot: rustig, maar toch uitdagend. Ben erg goed geholpen en doe vertrouwen op onder begeleiding.

Roel – CEO